Ολυμπία Χοψονίδου Σταρ Ελλασ / Ολυμπία Χοψονίδου: Η νέα φωτογραφία της ενός μηνός κόρης της : Τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του ολυμπία χοψονίδου είναι ο βασίλης σπανούλης, ο οποίος έχει πει ότι είναι η γυναίκα της ζωής.

Ολυμπία Χοψονίδου Σταρ Ελλασ / Ολυμπία Χοψονίδου: Η νέα φωτογραφία της ενός μηνός κόρης της : Τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του ολυμπία χοψονίδου είναι ο βασίλης σπανούλης, ο οποίος έχει πει ότι είναι η γυναίκα της ζωής.. Σε λίγες ημέρες ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου θα καλωσορίσουν στον κόσμο το πέμπτο παιδί τους. Σύσσωμη η 7μελής οικογένεια σπανούλη βρίσκεται στην πάρο για διακοπές. Δες την 7μελή οικογένειά τους στην πάρο. Σταρ ελλασ η ρέα τουτουντζή, κορίτσαρος, μισ ελλασ η εύη αδάμ, κούκλα! Η ολυμπία χοψονίδου προέβη σε ανάρτηση στο instagram, όπου προσέφερε σε συσκευασία δώρου στον βασίλη σπανούλη το θετικό τεστ εγκυμοσύνης της.

Η πρώην σταρ ελλάς φόρεσε ένα μπουστάκι και ένα παρεό για φούστα και αρχικά τραγούδησε. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας με τα πέντε τους. Η πρώην σταρ ελλάς άλλωστε, που είναι παντρεμένη με τον βασίλη σπανούλη από. Δες την 7μελή οικογένειά τους στην πάρο. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της σαν χθες πριν από 10 χρόνια, η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης ενώθηκαν με τα με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η πρώην σταρ ελλάς δημοσίευσε στον προσωπικό της.

Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει γενέθλια! Έτσι της ευχήθηκε ο ...
Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει γενέθλια! Έτσι της ευχήθηκε ο ... from www.newsit.gr
Σύσσωμη η 7μελής οικογένεια σπανούλη βρίσκεται στην πάρο για διακοπές. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν ήδη πέντε. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου. Η σταρ ελλάς 2006 δεν απουσιάζει σχεδόν ποτέ από τους αγώνες του συζύγου της, αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του ολυμπιακού. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός. Οι φορές που μεγαλύτερη θαυμάστρια όλων όμως υπήρξε η σύζυγός του ολυμπία χοψονίδου. Σύντομα θα αποκτήσει και νέο μέλος! «είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας.

Ο αρχηγός του ολυμπιακού φυσικά αιφνιδιάστηκε μη μπορώντας να πιστέψει ότι η σύζυγος του είναι… ξανά έγκυος!

Σταρ ελλασ η ολυμπία χοψονίδου, πατριωτάκι σαλονικιά, σύζυγος του τρισμέγιστου βασίλη σπανούλη. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία τους: Οι φορες που καμαρωσε τον βασιλη σπανουλη στο γηπεδο με τα παιδια τους. H ολυμπία χοψονίδου είναι έγκυος για έκτη φορά, σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η πρώην σταρ ελλάς είναι ξανά έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αρχηγό του ολυμπιακού, βασίλη σπανούλη. Η ίδια, μάλιστα, διευκρινίζει, ότι το βίντεο δεν είναι ολόκληρο, διότι «…χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να συνέλθουμε.». Έγκυος είναι και πάλι η πρώην σταρ ελλάς ολυμπία χοψονίδου και αποφάσισε να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα στο σύζυγό της και διάσημο μπασκετμπολίστα βασίλη σπανούλη, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου. Η πρώην σταρ ελλάς στο βίντεο φαίνεται να κάνει δώρο στον βασίλη σπανούλη ένα ξύλινο κουτάκι… το οποίο περιείχε μέσα ένα τεστ εγκυμοσύνης! Χριστίνα λέκκα και ζέτα λογοθέτη. Σύσσωμη η 7μελής οικογένεια σπανούλη βρίσκεται στην πάρο για διακοπές. Η πρώην σταρ ελλάς άλλωστε, που είναι παντρεμένη με τον βασίλη σπανούλη από. Στο πάρτι γενεθλίων του αρχηγού του ολυμπιακού η ολυμπία χοψονίδου είχε φροντίσει όλα να είναι στην εντέλεια ώστε να μην λείψει τίποτα στους καλεσμένους όμως το καλύτερο το φύλαγε για τον άντρα της.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία τους: Συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα βασίλη και καλωσόρισε τον οικογενειάρχη σπανούλη που από τη σεζόν 2021/22 δεν θα καταπίνει χιλιόμετρα στα παρκέ, αλλά σε πάρκα με τα έξι παιδιά του. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη, ολυμπία χοψονίδου, αναφέρθηκε στην απόσυρση του αρχηγού του ολυμπιακού από την ενεργό δράση και πατέρα των παιδιών της με μία συγκινητική ανάρτηση. «είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην μύκονο και όπως έχει αναφέρει πολλές φορές ο μπασκετμπολίστας, ήταν αυτό που λέμε «κεραυνοβόλος έρωτας».

Ολυμπία Χοψονίδου: Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που ...
Ολυμπία Χοψονίδου: Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που ... from image.fthis.gr
Σύντομα θα αποκτήσει και νέο μέλος! Στο «μεγαλείο της καρδιάς» του βασίλη σπανούλη αναφέρθηκε η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου. Η πρώην σταρ ελλάς είναι ξανά έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αρχηγό του ολυμπιακού, βασίλη σπανούλη. Ένα συγκινητικό ποστάρισμα έκανε το σάββατο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ολυμπία χοψονίδου, με αφορμή την. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Ο αρχηγός του ολυμπιακού φυσικά αιφνιδιάστηκε μη μπορώντας να πιστέψει ότι η σύζυγος του είναι… ξανά έγκυος! Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν ήδη πέντε. Η ολυμπία χοψονίδου προέβη σε ανάρτηση στο instagram, όπου προσέφερε σε συσκευασία δώρου στον βασίλη σπανούλη το θετικό τεστ εγκυμοσύνης της.

Η πρώην σταρ ελλάς άλλωστε, που είναι παντρεμένη με τον βασίλη σπανούλη από.

Οι φορές που μεγαλύτερη θαυμάστρια όλων όμως υπήρξε η σύζυγός του ολυμπία χοψονίδου. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη, ολυμπία χοψονίδου, αναφέρθηκε στην απόσυρση του αρχηγού του ολυμπιακού από την ενεργό δράση και πατέρα των παιδιών της με μία συγκινητική ανάρτηση. Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου. Η πρώην σταρ ελλάς και ο βασίλης σπανούλης θα αποκτήσουν το έκτο τους παιδί και η χαρά τους δεν περιγράφεται. Η ίδια, μάλιστα, διευκρινίζει, ότι το βίντεο δεν είναι ολόκληρο, διότι «…χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να συνέλθουμε.». H ολυμπία χοψονίδου είναι έγκυος για έκτη φορά, σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ο αρχηγός του ολυμπιακού φυσικά αιφνιδιάστηκε μη μπορώντας να πιστέψει ότι η σύζυγος του είναι… ξανά έγκυος! Συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα βασίλη και καλωσόρισε τον οικογενειάρχη σπανούλη που από τη σεζόν 2021/22 δεν θα καταπίνει χιλιόμετρα στα παρκέ, αλλά σε πάρκα με τα έξι παιδιά του. Δέκα χρόνια γάμου έκλεισε η ολυμπία χοψονίδου με τον βασίλη σπανούλη και το θύμισε στο κοινό της με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Η ολυμπία χοψονίδου προέβη σε ανάρτηση στο instagram, όπου προσέφερε σε συσκευασία δώρου στον βασίλη σπανούλη το θετικό τεστ εγκυμοσύνης της. Δες την 7μελή οικογένειά τους στην πάρο.

Το μεσημέρι του σαββάτου με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό πως αποσύρεται από το μπάσκετ. Σύσσωμη η 7μελής οικογένεια σπανούλη βρίσκεται στην πάρο για διακοπές. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην μύκονο και όπως έχει αναφέρει πολλές φορές ο μπασκετμπολίστας, ήταν αυτό που λέμε «κεραυνοβόλος έρωτας». Σταρ ελλασ η ρέα τουτουντζή, κορίτσαρος, μισ ελλασ η εύη αδάμ, κούκλα! Η πρώην σταρ ελλάς είναι ξανά έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αρχηγό του ολυμπιακού, βασίλη σπανούλη.

Ολυμπία Χοψονίδου: Καμαρώνει τα αγόρια τους στις προπονήσεις
Ολυμπία Χοψονίδου: Καμαρώνει τα αγόρια τους στις προπονήσεις from www.tlife.gr
Σε λίγες ημέρες ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου θα καλωσορίσουν στον κόσμο το πέμπτο παιδί τους. Οι φορές που μεγαλύτερη θαυμάστρια όλων όμως υπήρξε η σύζυγός του ολυμπία χοψονίδου. Η πρώην σταρ ελλάς άλλωστε, που είναι παντρεμένη με τον βασίλη σπανούλη από. Σύσσωμη η 7μελής οικογένεια σπανούλη βρίσκεται στην πάρο για διακοπές. Η πρώην σταρ ελλάς που παντρεύτηκε με τον βασίλη σπανούλη. Μια φορτισμένη συναισθηματικά δημοσίευση έκανε η ολυμπία χοψονίδου, μετά την ανακοίνωση του βασίλη σπανούλη ότι σταματάει το μπάσκετ. Σύντομα θα αποκτήσει και νέο μέλος! Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου!

Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη, ολυμπία χοψονίδου, αναφέρθηκε στην απόσυρση του αρχηγού του ολυμπιακού από την ενεργό δράση και πατέρα των παιδιών της με μία συγκινητική ανάρτηση.

Η πρώην σταρ ελλάς είναι ξανά έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αρχηγό του ολυμπιακού, βασίλη σπανούλη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην μύκονο και όπως έχει αναφέρει πολλές φορές ο μπασκετμπολίστας, ήταν αυτό που λέμε «κεραυνοβόλος έρωτας». Έγκυος είναι και πάλι η πρώην σταρ ελλάς ολυμπία χοψονίδου και αποφάσισε να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα στο σύζυγό της και διάσημο μπασκετμπολίστα βασίλη σπανούλη, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν ήδη πέντε. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία τους: Στο «μεγαλείο της καρδιάς» του βασίλη σπανούλη αναφέρθηκε η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου. Σύσσωμη η 7μελής οικογένεια σπανούλη βρίσκεται στην πάρο για διακοπές. Συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα βασίλη και καλωσόρισε τον οικογενειάρχη σπανούλη που από τη σεζόν 2021/22 δεν θα καταπίνει χιλιόμετρα στα παρκέ, αλλά σε πάρκα με τα έξι παιδιά του. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη, ολυμπία χοψονίδου, αναφέρθηκε στην απόσυρση του αρχηγού του ολυμπιακού από την ενεργό δράση και πατέρα των παιδιών της με μία συγκινητική ανάρτηση. H ολυμπία χοψονίδου είναι έγκυος για έκτη φορά, σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. Συμμετείχαν τότε η γιολάντα διαμαντή. Δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ ελλάς 2006 δημοσιεύει υλικό, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Συμμετείχαν τότε η γιολάντα διαμαντή ολυμπία χοψονίδου. Η πρώην σταρ ελλάς στο βίντεο φαίνεται να κάνει δώρο στον βασίλη σπανούλη ένα ξύλινο κουτάκι… το οποίο περιείχε μέσα ένα τεστ εγκυμοσύνης!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook